Chef

Damir

Modrušan

Damir Modrušan rođen je u Puli 1970. godine. Završio je ugostiteljsku školu u Puli, smjer kuhar. Nakon završetka školovanja 1989. godine zapošljava se u Arenaturistu - tada vodećoj ugostiteljskoj firmi u Puli. 1993. godine odlazi u Italiju i radi kao drugi kuhar u Hotelu Top-residence u Passo Tonale-u.

 

Nakon zimske sezone odlazi u Folgaridu, mjesto blizu svjetskog poznatog skijališta Madona di Campiglio i radi kao prvi kuhar u Hotelu Gran Baita. 1995. godine se vraća u svoj rodni grad i počinje raditi u restoranu Bodulka u Šišanu kraj Pule, koji je tada bio među najboljim restoranima u Hrvatskoj. Već sljedeće godine odlazi na mjesto glavnog kuhara u poznati Hotel restoran Valsabbion u Pješčanu uvalu.

 

Tu dolazi do uspona u hrvatskoj gastronomiji i ima priliku kuhati za svjetske poznate ličnosti kao što su Sting, Naomi Campbell, Julio Iglesias, Romano Prodi, Joe Cocker, Anastasia i mnogi drugi... 2002. godine odlazi u Restaurant Zigante na mjesto chefa i po prvi puta samostalno vodi kuhinju u kojoj su sve kreacije jela na tanjuru njegove vlastite ideje. S restoranom Zigante dolazi do TOP restorana u Hrvatskoj, a stječe prepoznatljivost i u susjednim zemljama.

 

Izbor svježih namirnica koje Damir koristi u svojoj kuhinji je uvijek raznolik. Prateći sezone tartufa, a tako i sezonskih namirnica, kreira menu koji dobiva potpuni doživljaj kada se sljubi s vinima.

 

Skromnost i znanje Damira je dovelo je do čelnog čovjeka formule jedan, koji je čuo za njega i pozvao ga kod sebe na jahtu da bude njemu i njegovoj obitelji osobni kuhar. Bernie Ecclestone i Niki Lauda uživali su u delicijama koje je Damir spremao s tartufima. Godinama se usavršava u jelima s tartufima, odlazi na edukacije u Belgiju, Italiju i Francusku.

LIVADE TARTUFI d. o. o. za trgovinu i preradu tartufa, putnička agencija

LIVADE TARTUFI d. o. o.

Livade 7, 52427 LIVADE

Matični broj: 01720180

Trgovački sud u Rijeci

GIANCARLO ZIGANTE

ZAGREBAČKA BANKA d.d.

HR6423600001102016897

NAZOVITE NAS

  +385 52 664 302

  +385 91 4777 410

REZERVIRAJ